sâmbătă, 15 aprilie 2017

Golden State Warriors, aby to 17 rovno po nastavení franchisingovej rekord 3s

Zlatí štátni bojovníci prúdili do púšte 3s a tlačili Bet365-Viac informácií ich rekord v NBA na 17-0. Zlatý štát klesol o jeden plachý z rekordov NBA na 3s nastavený Orlandom 9. marca 2009 , A zápasil s Houston, proti Warriors, na 5 februára 2013. Útočné potopa prišla tri dni po Zlatý štát nastaviť liga rekord v 16-0 porazil Los Angeles Lakers.

"My Mať okraj, "povedal Curry. "Milujeme pocit víťazstva a naša dôvera je vysoká práve teraz. To je jediná vec, ktorá nás motivuje. "

3-bodový rekord by mohol padnúť, keby Curry neposadil štvrtý štvrťrok.Panujúcej NBA MVP robil tohtoročné maximum deväť zo svojich 16 pokusov z dlhé vzdialenosti v jeho 14. kariéru 40 bodov hru, päť v tejto sezóne.

Draymond Green mal 14 bodov, 10 doskokov a 10 asistencií vo svojom tretia kariéra triple-double, dva v tejto sezóne.


bojovníci nastaviť inú značku NBA tým, že 15 3-ukazovatele (20 pokusov) v prvom half.Leandro Barbosa pridal 21 bodov na 8-of-9 fotografovanie, vrátane 5 pre 5 na 3 sekundy.

"Áno, sú ťažké tím strážiť," povedal Phoenix Markieff Morris. "Strieľajú 3 mastné kyseliny, ako je layups."

t.j. Warren zaznamenal kariéru-vysoko 28 bodov za Sĺnk v ich tretí rovný strate a štvrté miesto v piatich hrách.

Brandon Knight a Eric Bledsoe pridal 21 bodov za kus na Phoenix.Klay Thompson skóroval 15 pre bojovníkov.

"Viem, že strieľame veľa 3," povedal dočasný tréner spoločnosti Golden State Luke Walton. "Za chvíľu začnú miešať. Ale to je typ hry, ktorá sa zmenila. Chtěli by sme ešte dostať loptu do vnútra a posunúť ju na stranu. "Zlatý štát vyskočil na prvý štvrťrok do 20-bodového nábehu a Slnko znova nedosiahlo jednoročné číslice. Tréner Phoenix Jeff Hornáček poplácal nedostatok obhajoby. "Tím ako ten, ktorý je neporaziteľný svetový šampión, musí urobiť pre nich ťažké veci," povedal Hornáček. "Nerobili sme to.Ich zábery boli do značnej miery otvorené dokorán. "

Horňáček obdivoval pohyb lopty z bojovníkov.

, Vidíš niekoľkokrát, keď je minul výstrel, 'povedal," že získať útočnú odskočiť, že lopta nie je v rukách ofenzíve trampolíne je viac ako pol sekundy a potom sa zistí, Curry niekde inde. "

v prvej polovici, Curry išiel 7 z 9 na 3 sekundy a pripísal si 27 bodov. Golden State mal náskok 75-57 na prestávky po zodpovedajúcej jeho najvyššia bodovania pol v doterajšom perfektnej sezónu.

Curry a zvyšok bojovníkov vyšiel streľby, bodovanie prvých osem bodov tejto hry , limitovaný prvým z Curryho závane 3s.Bojovníci búšil z dlhej rady a posledný Curry piatich prvom štvrťroku 3s dať Golden State až 39-19. Bojovníci viedol 44-27 po ich najvyšší bodovaní prvého štvrťroka od 25. marca 2011.

Bet365-Okamžitý bonus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu