vineri, 14 aprilie 2017

NFL víkendové predpovede: Romo, ako udržať pri živote a kovboji Jets otupiť Texans

Veľkú ľútosť v tom všetkom je, že sa rozptýliť našu pozornosť od oveľa viac zábavných pohybov predvádzať by záložný Cardinals quarterback Drew Stanton.

Nie, že by som si predstaviť, mnoho našich Pick Six súťažiaci pocit, rovnako ako tanec. Nikto volal všetkých šesť hier správne v týždni 10, a, úprimne povedané, sotva niekto dostal blízko. Takmer 20% vstupujúcich dostal každý zápas zle.

Je to asi najlepšie, že budeme pokračovať rýchlo, potom, aj keď môžem vám to hovorí v medzi všetkými podivnosti, Uma Modrá stále vedie celkové poradie. Budem písať tie v sekcii Komentáre krátko.Do tej doby, tu je tento týždeň hry: Dallas Cowboys @ Mi ami Dolphins

Tony Romo predznamenalo jeho návrat k akcii vyvesením klip z Major League na Twitteri. Ústami fiktívne catcher Jake Taylor, nechal Dallas fanúšikovia vedia, že jediná vec, ktorú teraz robiť sa "vyhrať celú zasranú vec" .Tony Romo (@tonyromo);) pic.twitter.com/KPy56DQMTzNovember 17. 2015

v 2-7, kovbojmi pravdepodobne musieť vyhrať všetky zostávajúce postaviť nejakú šancu robiť Playoffs hru. Ale víťazstvo o tomto víkende by to pre začiatok.Optimisti Všimnite si, že tento tím vyhral obe hry Romo založená než sa zlomil kľúčnu kosť, ale realisti bude zrejmé, že quarterback hru nebolo to jediné, čo zlé na tímu, ktorý vynútené iba šesť obraty all season - druhý najmenej v krajoch liga.

A obrana, ktorá bola veľmi vychvaľuje na začiatku tejto sezóny už o nič lepšie ako polovice obalu, pokiaľ ide o oboch dvorov a miest vzdali.Bežiaci hra, ktorá vykonáva tento tím v minulej sezóne je p reč - Darren McFadden je priemerne skromný 3,8 yardov na nosenie, aj keď to stojí k dôvodu, že veci môžu mať ľahšie pre neho, ak súperovi konečne povinný rešpektovať prihrávky.

Miami vyhrali tri z piatich pod dočasnej tréner Dan Campbell, čoraz väčšiu produkciu nielen z ich prevádzkových chrbte, ale tiež konečne Ndamukong Suh. Značná časť mne myslia, že som hlúpy pre pick Chystám sa urobiť. Ale Cowboys majú cez nedostatky vyššie uvedených, ktoré sa konalo vo štvrtom štvrťroku vedie v šiestich zo siedmich hier, bez toho aby Romo.Ak túto hru príde na podobne jemné marže, ja si myslím, že môže byť rozdiel medzi víťazstvom a porážkou.

Fate naďalej trestať Baltimore, porazil by Jacksonville minulý víkend na kôš z poľa, ktoré by nikdy neboli dovolené konať. Havrany sú 2-7 napriek tomu nestráca žiadnu hru o viac ako osem bodov. Na rozdiel od Dallasu, ktorého štíhla playoff nádeje sú udržia vané pri živote v nedostatku ich rozdelenie, Baltimore mať žiadne skutočné nádeje na obnovu v AFC severe.

Barani, naopak, sú stále v divokej karty love NFC, ale je to ťažké mať veľkú dôveru v nich po minulého týždňa 37-13 shellacking od Chicaga.Za tri a pol sezónach teraz boli uväznení vo vyčkávacom obrazcami za Jeffa Fishera, ktorí sú schopní poraziť veľmi dobré tímy - a predovšetkým rozdelenie rivalmi - jeden víkend a dostať walloped priemernými tie budúci.

Možno, že tréner sa snaží prelomiť tento cyklus, keď menoval Case Keenum ako predvolený quarterback tento týždeň. A kto vie, možno to bude ešte fungovať. Keď už nič iné, Chrisa Longa návrat na obranu iste dobrým znamením. Ale aj po siedmich stratách v deviatich hrách, som sa ocitol naklonený podporiť tím, ktorý je aspoň konkurenčný každý týždeň.

V prípade, že sa Houston výhra pochádza z pondelka večer?Bol to jednoduc ho osud je požadované TJ Yates udržať svoj traťový rekord bije Cincinnati? Alebo je niečo, čo klikol na svoje miesto pre Texans 'obrany, aby mohla obmedziť sebe idúcich súpera na šesť bodov? Facebook Twitter Pinterest Chris Ivory je v rozpore s účtami. Fotografie: Al Bello / Getty Images

Moje tušenie je, že existuje aspoň prvkom druhej. Whitney Mercilus žil až do svojej priezvisko, pretože bola poskytnutá väčšia odovzdávacích rúti zodpovednosti, a bude zaujímavé sledovať, ako autobusy riadiť reintegrácia Jadeveon Clowney, vracajúci sa zo zranenia, v tomto kontexte.Rovnako rozhodnutie o lavicu Rahim Moore vyzerá, že sa zlepšili Texans 'sekundárne.

Oba tímy majú pochybnosti u quarterback, sa Ryan Fitzpatrick trval na tom, že bude pripravený na začiatok pre Jets sotva deväť dní po chirurgickom zákroku na jeho non-hádzanie rúk a Yates čakal, že dostane kývnuť na Houstone ako Brian Hoyer pracuje jeho cestu cez otras protokolu ligy. Za všetko, čo urobil hneď po príchode z lavičky v pondelok - ja ešte viac starať o Yates - robiť jeho prvý štart za štyri roky - proti obrane Todd Bowles.

Ako rýchlo tabuľky obrátiť. Štrnásť dní pred mnohých ľudí stále považuje za nepravdepodobné, že by mohla stratiť Packers back-to-back hry.Tento víkend idú do Minnesoty snažia vyhnúť štvrtý po sebe idúce porážku. Oni prídu ako jeden bod smoliarovi proti súperom, ktorí majú klenuté je na prvom mieste v NFC severe.

Vikingovia boli módne pick tento rok, aby sa skok vpred. Mnohí z nás nechal premietaný ako tím divoké karty. Ale len málo bolo dosť odvahy, aby si myslia, že by mohlo byť lepšie, než Packers. Od začiatku novembra, boli.

Nebudem predstierať, že tento tip prišiel ľahko. Zvyk je železná košeľa a Packers stratili len jeden z ich posledných 11 hier proti Vikingom.Myslím, že to, kto bude blízko, a ak Green Bay môže spomaliť Adrian Peterson potom by som ešte späť zraneného Aarona Rodgersa, aby predčiť Teddy Bridgewater dokonca s chýbajúcim spustenie hry a zmenšené prijímacie zboru.

Po piatich rovnakých víťazstvo svojej vlastnej, aj keď Vikingovia získali výhodu pochybnosti.

Existujú ľudia, ktorí veria, že Brock Osweiler je vynútená nadmorská výška do východiskovej role je dobrá vec pre Denveru. Podobne, tam sú tí, ktorí sa očakávať, že zlyhá. Existujú ľudia, ktorí majú skočil 10 krokov pred otázkou, či Peyton Manning vôle niekedy svoju prácu späť, ak Osweiler hrá dobre.Existujú dokonca aj tých, ktorí by odmietol túto situáciu ako fantazijné, z toho dôvodu, že mladší muž je príliš vysoký, aby bola úspešná.

Je pravda, že nemáme žiadnu predstavu, či Osweiler prekvitať v tejto lige. Mohli by sme ešte nevie, do konca nedele, a to buď, ale určite budeme mať lepší obraz. Jeho vô bec prvá profesionálna obsluha príde proti obrane Bears, ktorá by nemala byť podceňovaná - vzdať sa štvrtým najmenším počtom yardov na hru (217,0) v lige do vzduchu - a tréner John Fox, ktorý dobre pozná tendencie prehrávače zo svojho času spolu v Denveri.

Osweiler nemusí byť geniálny.Dokonca aj Denver vybehol do 7-0 začiatku tejto sezóny, sa hovorilo o víťazstvo napriek Peyton Manning, skôr než kvôli nemu. Ale obrana, ktorá niesla Broncos cez prvej časti tejto sezóny zakolísal za posledných pár hier a beží hra je stále neisté. Beriem Denver, ale v prípade, že medvede hrať ako tomu bolo v St Louis minulú nedeľu budú dávať seba pri každej príležitosti.

Rovnako ako Baltimore, nabíjačky boli oddelené od úspechu jemnými marže. Aj oni sú 2-7, a stratili posledných päť hier v priemere iba o päť bodov a času. To pritom stretávajú s jednou z najdlhších zoznamov ujmy v NFL.Facebook Pinterest Chiefs b eží späť Charcandrick Západu v boji proti Broncos. Foto: David Eulitt / ZUMA Press / Corbis

Čo by mohlo byť konečne vzhliadol na tomto poli, pričom ľavá strážnej Orlando Franklin - tím je najdrahšou voľným hráčom podpisu tejto minulej offseason - optimistický, že bude pripravený začať v nedeľu potom, čo chýba päť z posledných šiestich hier s kolená a členku sťažností.Fellow pochodzkar Corey Liuget tiež sa vrátil k praxi tento týždeň, rovnako ako Linebacker Manti Te'o

Aj s posilneným linky útoku, aj keď som stále strach o Phillip Rivers. - chýbajúce svoje dva najviac dôveryhodné prijímačov Keenan Allen a Malcom Floyd - proti Chiefs pass-náhlenie, ktorý prišiel nažive, hromadí 11 vriec v posledných dvoch hrách. Rozohrávač nebude zabudli, ako Kansas City sa dostal do neho sedemkrát počas ich poslednej schôdzi v decembri minulého roka.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu