joi, 20 iulie 2017

Starosta Ria: Futbalové MS bola veľká party, olympiáda bude skromnejší

Že je mesto neslávne preslávené kriminalitou v uliciach či prepadnutím na plážach? "Moc čítate noviny. Áno, v lete dôjde k nejakým prípadom, ale nie je to také zlé. "

Že Brazília môže na olympiáde ekonomicky krvácať? "Nestaviame žiadne, biele slony '. Budeme skromnejší než futbalové majstrovstvá sveta v Brazílii aj hry v Londýne. Náš olympijský park stojí menej ako londýnsky Olympijský štadión, všetky športoviská menej ako olympijský štadión pre Tokio 2020. "

bet365 stavky Že inšpektormi z MOV desí zdržanie stavieb? "Z celkovo bet 365 56 našich projektov až na jednu výnimku - čistotu vody v záto ke Guanabara - budú hotové všetky. To garantujem. "

Prvý muž Ria Paes tieto a ďalšie vety povedal reportérovi nemeckého denníka Die Welt.Dá sa čakať, že to budú hry plné paradoxov, čo ukázalo, keď žurnalista nakrúcal v spomínanej zátoke: jachtárov, ktorí tu budú štartovať, desí množstvo odpadkov aj prítomnosť nebezpečných baktérií - a na záberoch zbadáte, že smeti možno skutočne naberať po vedrách.

"Nevidím to ako problém pre olympiádu, ale ako premárnenú šancu pre mesto.


Otázka odpadových vôd trápi celé Rio, "uznal Paes. Usporiadatelia pôvodne sľúbili vyčistiť vodu z 80 percent, ale namiesto toho to vraj stihnú len na 60 percent.

Paes sa ukazuje ako muž s víziou, keď za vzor spomína rok 1992 a Barcelonu: zrejme žiadnemu inému mestu od tej doby olympiáda t oľko nepomohla v prestavbe smerom k atraktivite.Z katalánskej metropoly je extrémne populárna destinácia.

V Riu preto investujú veľké sumy do infraštruktúry, kilometrov metra, medzinárodného letiska.

Ale je tu aj veľká výstraha. V roku 2007 Rio organizovalo panamerické hry, avšak mnohé štadióny teraz vôbec nevyhovujú! Cyklistický velodrom bol zbúraný, do plavecké haly zamieri len skokani do vody a tímy vodného póla. Vtedajší dedina pre športovcov bet365 bonus bola predaná na byty, avšak dnes sa stavby rúcajú av okolí sa promenádujú krokodíly…

A legendárny štadión Maracaná, kde sa vlani hralo finále futbalového šampionátu? Ten dostal "facelift" pre panamerické hry, ale pre Neymara a spol.už zase nevyhovoval.

"Futbal, to bola hlavne veľkolepá párty, pri ktorej sa Brazílčania ukázali z tej najlepšej stránky," pripúšťa Paes. "Dúfam, ž e bet365 olympiáda viac prispeje k výraznému rozvoju mesta, k efektívnejšiemu priebehu vecí."

Optimistický muž má už len rok a pár dní. Potom sa stretne s realitou.

bet365 mobil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu