marți, 11 aprilie 2017

Joy of Six: Austrálsky športový názvy tímov

1) Port Noarlunga kúkoľ Divers

S nikdy nebol tam (ani myslel príliš veľa o mieste), väčšina Victorians nie je múdre opovrhnutie ich stav inšpiruje cez jeho západnej hranice. Ale Južná Austrália je "kopať Vic" mentalita vyjde v všetkými možnými spôsobmi, a to aj tie jemné, ako sú mená futbalového tímu. Vo väčšine štátov, bude Austrálčan ovláda strany šťastne požičať svoju identitu - od maskota na farby na klubovej piesne - zo svojich veľkých bratov v Melbourne. Sú trochu náročnejšie na SA, a nikde je, že tak silný ako v Adelaide Južnej futbalová liga.

Priaznivci Noarlunga fandiť na Mighty topánky. V Reynella, ktoré krvácajú pre Wineflie s.Viac ako v Morphett Vale, ktoré majú Emus - prekvapivo vzácne výber maskota v tejto krajine, vzhľadom na jeho postavenie na erbe. Liga bola kedysi domovom Drviče, na Mudlarks a na krátku dobu, Macclesfield Krv a dechtov.

To najlepšie názov zo všetkého však pochádza z Port Noarlunga. Hlava cez duny ústami Onkaparinga River v sobotu popoludní a môžete len počuť výkriky "C'arn na kúkoľ Divers!" Tím je znak predstavuje jeden z tých staromódnych potápačských prilieb, ktoré sa používali v dobách pred potápaní bol vec. Je to už nejaký čas, pretože sme prišli s týmto tovarom hoci.Ich posledný Premiership bol späť v druhej polovici 90. rokov.

Rovnako ako originál, pretože Divers vráska môže znieť, že to nie je. Port Adelaide bola pomocou tohto maskota späť do 19. storočia, dlho pred tým, než sa stal Magpies a potom na Power.

Bohužiaľ, pre tento zoznam je nepatrný stredozápadnej mesto Bogany brána nie je jeden z tímov v ktoromkoľvek súťaže poznámky. Po ceste v Parkes, hoci, že mám kozmicky motívom tím, ktorý je hoden začlenenie. rugby league team Mestský prejde menom kozmonauti.

Dôvodom pre ich neobvyklú prezývku bude jasné každému, kto videl misky.Klasický austrálsky film ukázal úlohu tento nenáročný mestečko hral v jednom z najväčších úspechov ľudstva - na pristátie na Mesiaci. Je to všetko vďaka miestnej hvezdárni.

Spacemen sú jedným z výkonových tímov súťaže skupiny 11 v okamihu, keď potom, čo sa dostal do piatich posledných šesť veľkých finále. Oni vyhrali titul v roku 2013, ale prehral vlani na tím zložený z Dubbo kedysi známy ako ryby jedákov (alebo, odtrhnúť teraz gramatiky polície, Fishie je - ich apostrof).

kozmonauti ľudovej neandertálci predkovia môžu sa nachádza južne od hranice. Kde inde, ťa počujem hovoriť. V meste Buchan, je tu pravidlá Aussie tím známy ako jaskynný ľudia.To je kývnutie na miestne podzemné turistická atrakcia, The Buchan jaskýň. Ich súperovi zahŕňajú Swampies a rozsahy. Nie Rangers. Ranges.3) Pumarali Thunder & amp; Lightning

Aussie pravidlá sa hrá inak ako na hornom konci, a to najmä preto na Tiwi ostrovy. Jej ročná veľkého finále je kultúrne podujatie, rovnako ako futbal jeden, a to sa stala pútnickým pre obyvateľov Darwin (a dokonca aj niektorí z baní na juh taky). Je tu zreteľný miestnej chuť aj v menách tíme príliš

Počas obdobia dažďov, Top End neba stavia na brilantné. - a občas desivé - zvukové a svetelné šou skoro každú noc, ako uvoľnenie nebesia ich zlosť.Je to názov zachytil dokonale podľa Pumarali Thunder & amp; Lightning, tím z Tiwis.

Over v Arnhem krajiny, je tu štrajkov Maningrida Lightning. Sú ďaleko od prvých tímov, aby sa na základe týchto búrlivých mien, ale je to nadbytočné údaje v ich názvy, ktoré i m dávajú niečo viac než, povedzme, v Halls Head Lightning alebo Melbourne Storm.

Ďalšia časť Top End život je zachytená v Muluwurri maskota, na Magpie husi. Vták je miestna pochúťka. Keď niekto hovorí, že "boli na strák husi", je to kolotoč spôsob, ako hovoriť, že som strávil príliš dlho pri jedálenskom stole nad off-season.4) Mladí Cherrypickers

Potraviny súvisiace mená boli kedysi jadro na Aussie Rules svete.Vyslúžené mená sú hovorilo obsahovať Apple Snatchers (zo severnej Tasmánia) je Toffee Jablká (od juhovýchodných predmestí Melbourne) a grimasy vyvolávajúce Rice jedákov (so sídlom v viktoriánskych Goldfields).

A v rugby liga? Je tu ešte mladí Cherrypickers. To by mohlo byť oveľa zábavnejšie meno, ak to nebolo pre takmer každý off-pole škandálu s NRL hráčov vôbec.

Mesto Young leží na juhozápadnom svahu New South Wales, a je známy ako "nesporný cherry hlavného mesta Austrá lie". Miestne poľnohospodári môžu myslieť názov svojho tímu robí miesto pyšný. Zvyšok z nás práve opustil poškriabaniu naše hlavy. Vážne: čo bolo to myslel, keď prišli s týmto menom?Dokonca aj športového hľadiska je to ďaleko od zadarmo. Malé golfové tlieskať, keď za Youngovho majstrov strane, ktorý nazývajú sami seba Cherryatrics.

Mesto hostí National Cherry festival každý rok v decembri, kde sa môžete zapojiť do čerešňový koláč jesť majstrovstvá a pip pľuvanie súťaži v mimo sezónu.Je loptové športy, ktoré určujú mesto je búši srdce, a Cherrypickers poznámky zahŕňajú skorší Canberra Raiders Brett Mullins a Simon Woolford a Melbourne Storm Jordan McLean.

A (dis) čestné uznanie ide do kasína pumy v Northern Rivers liga - liga, ktorá tiež hostí duchovia, koníky, axemen a niektorí mýtický Dirawongs.5) Sturt University Karlovy Bushpigs

Zvyčajne futbalové tímy zachrániť urá� �ky pre ich opozíciu, a vybrať maskota, ktorý by mohol udrieť strach do sŕdc tých, ktoré narážajú. Exponát A: Vampiresof East Brighton.Sú to najúspešnejšie veci pochádzajúce z pobrežných predmestí na Melbourne od pooperačného Warnieho. Je to iný príbeh v Farrerovej lide NSW Riverina, kde chlapci z Univerzity Charlesa Sturta Bushpigs ako ich pamiatka. Ak ste strávili minúty v Austrálii, nebudete potrebovať Urban Dictionary, aby vám povedal, že bush prasa nie je pekná vec, ktorú by ste mali zavolať. Najmä ak ste žena, hoci na CSU Football & Netball Club, ženy sú známe láskyplnejšie ako Bushsows. Skutočná skutočnosť. A práve v prípade, že ste si mysleli, že to bola nejaká vysokoškolská žart, nie je to ojedinelý prípad blahobytu.Rugby Union Club v Jindabyne je známa ako tej istej veci, a starý klub Brownlow medailista Adam Cooney bol známy ako Bushpigs v priebehu 80. a 90. rokov. Možno je to žiadnym prekvapením, že sú v južnej futbalovej lige.

kopcoch u Melbourne tiež prístrešia Yarra Glen River ošípané, zatiaľ čo Dunsborough v západnej Austrálii je domovom strane rugby známy ako Dungbeetles.6) Mountt Burr Mozzies

sA je Mid South East League sa môže pochváliť jednou z najviac Aussie tímov v krajine: Mount Burr Mozzies. Oni hrajú v zelenej a zlatej, pre začiatok. Ich klub pieseň nie je adaptácia nejakého programu melódie, ale re-opracovanie po ceste do Gundagai.Je vybavený rýmov slang a "Strine, nehovoriac o meteorologickej napadnúť riadky:" Budeme hrať ich všetky dohromady v akomkoľvek počasí, za jasných modré nebo "

Ale to sa rozhodli naozaj. , naozaj otravné škodcov ako maskot tejto Mt Burr, my vám salutovat. Tam sú presne nula pekné veci, ktoré môžete povedať o komára. Ale to málo krvi zelenáč viedlo Mt Burr k lige rekordnú 19 vlajok. Ktorý zahŕňa triple tri peats

Ďalšie bezstavovcov názvy. Pozná mka: Stredná Charlestown Butcher Boys z Newcastle; Gladstone Mudcrabs AN pravidlá Aussie tím od pobrežia Queensland; a yabbies, ktoré možno nájsť po celej krajine.Nechtiac robiť zoznamu Všetky cestu z Nemecka :. Wormatia Worms


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu