marți, 11 aprilie 2017

Maya Moore a Minnesota hľadá odpovede, ako WNBA playoffs tkáčsky stav

K dispozícii je kognitívna disonancia v pýtať, čo je to za Minnesota Lynx, ktorý vstúpil v piatok večer v zápase proti New York Liberty s 19-9 záznam, najlepšie v WNBA zle

Ale je to univerzálny .: Lynx vykonávajú krátkodobé aj štandard tím sám nastaviť od roku 2011, tiež známy ako Maya Moore éry. A Lynx bol nielen mal vynikať v roku 2015, ale dominujú po midseason obchod priniesol star centrum Sylvia Fowles do mesta.

A 19-9 záznam vyzerá menej očarujúce v indexe franšízovej vzhľadom Lynx ešte nikdy nestratil toľko ako 10 hier s Moorom.7-6 značka od Fowles prišiel do mesta dať Lynx superteam hovoriť o poradí, ešte po 81-68 stratu Liberty piatok v ktor om Lynx nikdy spochybnené neskoro.

Aj kampaň MVP of Moore, štvrtý v lige v Player Efficiency Rating na 25,5 a deviatej v lige un Defenzívny Rating bol naplnený otázkami cez netypickú poklesu jej fotografovanie percentách.

Takže zatiaľ čo Lynx majú nepopierateľný zbierka elitnej talent - Moore a Fowles začať iba zoznam olympionikov na súpiske, od Lindsay Whalen do Seimone Augustov Rebekkah Brunson na Asjha Jones, plné väčšina tímu USA Basketbaloví veteráni - otáčajúce sa majstrom na papieri do sily v rámci obrovsky konkurenčné liga nebola jednoduchá

A pamätajte tiež nová kombinácia talentu znamená, že Lynx sa snažia získať inak :. útočné sily s pevným obrany je morphing do tímu, ktorý vyhrá protihráčom len s dostatkom činu miesto.

"Sme iní," povedal tréner Lynx Cheryl Reeve, ktorý stál pri midcourt hodinu pred piatkového zúčtovania. "Veľká časť našej čin prešiel lakťových ak cií.A moja počiatočná rozmiestniť hráči teraz, to naozaj nie je ich silnou stránkou. Tak sa pozrieme trochu inak, a niektoré lineups, pozrieme sa určitým spôsobom a my sub a hľadať inú cestu.

"Je to iné, a štyri z mojich deviatich striedanie hráčov ešte predtým nebol Lynx.


Jedná sa o väčší obrázok pre nás, než si ľudia uvedomujú. Je tu rokov minulosť, nemôžete pomôcť nám meranie proti uplynulých rokoch. Našťastie naši hráči si uvedomiť naše meracie palica je v tejto sezóne, proti ostatným tímom v lige, práve teraz. "

Z dôvodu meniaceho obsadenia, zdôraznila tri družstvá dohodu, ktorá priniesla Fowles k Lynx, je odráža v tíme akcenty.DRating z 95,9 na Lynx je rok 2015 je na druhom mieste v lige, koncový jediný Liberty, ktorá sa hrá na historické tempom. Ale Betclic poker bonus ORating je 101,6, len štvrté miesto v lige a dobre off tempo buď Lynx WNBA šampionátu tímov od roku 2011 alebo 2013.

"Ak je naša trestný čin nebude ako vysoko výkonný, než naša obrana musí byť lepšie ako to bolo, "to povedal Reeve jednoducho.

Takže štatistické kritériá zmenili. Lynx sa chytí 76,8% dostupných obranných doskokov, dobrého pre druhé miesto v lige, a ľahko najlepšiu známku pre Lynx, pretože Moore vstúpil do ligy. Veľa z toho sa nestalo pred Fowles, druhý najlepší defenzívny trampolíne v histórii ligy.A napriek tomu, pre Reeve, že dôraz treba zintenzívniť cez niekoľko záverečných hier pravidelné sezóny a play-off.

"Účinnosť na trestný čin je dole," povedal Reeve. "Meníme loptu cez príliš veľa. Naša bránka percento dole. Takže teraz sme v prechodnom obrane veľa. A to vytvára problémy pre nás na druhom konci. A úprimne po vedané, že to vytvára frustrácia, nedostatok pozornosti na dokončenie hry "

Personifikácia tohto poklesu v percente bránky z hry. - čo opäť má kráterovaný rys celú cestu až do…druhý najlepší v lige - je Moore, ktorého bránka percento poklesol z 48,1% v minulom roku na iba 41,9%, v tomto roku vstupom piatkovej hru.Je to inak bol ročník Moore sezónu. Panujúcej MVP je vlastne brániť v kariére-najlepšiu cenu, s DRating 93, pričom všetky jej ostatné štatistiky frekvencie sú stabilné. Moore dokonca zachytil all star game MVP minulý mesiac, strelil 30 vo víťazstvo. Ale zábery proste neklesajú tak, ako tomu bolo v minulosti, a Moore má celkom dobrú predstavu o tom, prečo.

"To, ako budem mať záberov sa deje predtým, než som dotknúť lopty," povedal Moore. "A je to skvelý spôsob myslenia pre mňa mať, a to je spôsob, akým som sa učil hrať basketbal. Robíte veľa rezanie a skríningu, a dostanete jednoduchšie z� �bery.Takže nemusí nutne prísť k povoleniu, keď som chytať v náročných miestach, alebo sa snaží vytvoriť sám oveľa viac. "

Inak povedané, kolegovia známejšia s tým, čo Moore rád a kde sa deje kedykoľvek pomôže ľahšie nájsť ju. Ale to chce čas.

To sa nestalo moc v piatok večer. Moore zastrelil 8-for-20, väčšinou na záberoch si vytvorila sama, s rukami v tvári. Ak by sa jednalo iba výsledkom čelí Liberty, bolo by to jedno.Ale Reeve poukázal na to sa stal nový normál pre jej tím.

Nie je prekvapením, že je potreba viac konzistentné, ľahké komunikácie na konci útoku prenesie do obrany, kde rozhovor medzi kolegami je ústredným bodom akéhokoľvek obranné jednotky .

"Získanie každý pripojený je našim hlavným problémom na obranu," povedal Moore. "Aby sa ubezpečil, všetci sú obranné inštinkty sú spolu."

Moore, aj keď, je to najlepšie, že je niekedy na tom konci, do tej miery , že Reeve bol pracuje s ňou prísť na spôsoby, ako ju možno ušetriť energiu na obranné taktiky, ktoré nie sú v konečnom dôsledku prospech tímu toľko - Reeve poukázal nabíjanie Moorov splniť svoju súperku na midcourt, aby jej tu oveľa väčšiu plochu pokryť bez znateľne mení úloha ofenzívne tím, alebo osobitné hazard pre kradne.

čo presne to vyzerá, keď tieto Minnesota Lynx, nie majstrovstvá tímy nedávnej minulosti, dosiahnuť svoj potenciál?

"Tí chlapci vedia, kedy je to dobrý pocit," Reeve povedal. "Keď ste v pohybe v synchronizácii.Máme veľa majetku, kde máme možno dvoch hráčov viac ako tu, a potom tieto tri viac ako tu, "a Reeve ukázal smerom k prednému súdu," povedal jeden sem, druhý na vrchole druhého, a že to nie je uznanie of, musíš pohybovať spoločne.A je to rovnaké na obranu "

Je to pýta mnoho tímom. - opäť zabudla, že je to tím, Lynx, ktorý je zaistil si playoff lôžko a už m á vnútornú stopu na úvod súdneho výhodu v celom playoff cez všetky výzvy - a Reeve vidí približne dva týždne nechal prísť na zvyšok.

"V čase, keď playoffs štart - hráme 11. septembra a ako sa cítime na konci tejto hry bude určovať veľa," povedal Reeve. "Takže máme šesť hernej sezóny. To je, ako sa na neho pozrieme. A to je hra 1, ako sa ten rytmus.Je to bude ťažké.

"A tento tím potrebuje nejaký podpis vyhrá, kde by sme mohli povedať:, Ach, to bolo těžké.'Protože niekedy, keď vyhráte, a ľudia hovoria o vás určitým spôsobom, začnete veriť, že to že áno , t ťažké. A je to vždy ťažké vyhrať hry v tejto lige. Nikdy to nebolo jednoduché pre nás, a myslím, že niečo z toho sa vloudila pre nás. "

Takže Reeve posunul niektoré taktiky,, zmeniť kurz ', ako sa jej to dal. Aj s najlepším záznamom na Západe. Vzhľadom k tomu, k nej sa Lynx nie sú šampionát tím, ako idú.

"Pretože pobytu priebeh nebol funkčný. A niektoré z nich je spôsob myslenia, nie Xs a Os. Povedal by som, že viac ako polovica z nich je spôsob myslenia. A ja budem vedieť, keď si to.Vonkajšia myslí čokoľvek, že by sme mali vyhrať každý zápas. A my vieme, že máme trochu spôsoby, ako ísť. A budeme tvrdo pracovať, aby sa tam dostať. Myslím, že môžeme. Máme skvelé vodcu. "

Vodca medzi lídrov, Moore, zopakoval Reeve. Povedala, že je isté, ona a jej kolegovia prišiel na to, čo je nevyhnutné, aby bol "tak veľký, ako vieme, že môžeme byť." Je tu ešte veľa sezónu vľavo.

"Byť veľký každý rok je výzvou , "povedal Moore:, A to je výzva, sme doteraz stratil. '

Betclic-Kliknite tu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu